شاید خیلی از شماها از خودتان پرسیده باشید مایع ژله ای شکلی که روی کیک می ریزند و از آن برای تزیین استفاده می کنند چیست؟ این نوعی ژله به نام ژله ی بریلو است که می توانید در رنگ های متفاوت کیک خود را با آن تزیین کنید. در ادامه با 3 روش تهیه ی آن آشنا می شوید.
این ژله را می توانید در غلظت های کم و یا زیاد تهیه کنید. اگر می خواهید کیک را به صورت کامل کاور کنید، بهتر است که غلظت آن را کمتر کنید. و برای طراحی روی کیک و شیرینی بهتر است غلظت آن بیشتر باشد.
پودر آگارآگار | 3 قاشق غذاخوری |
شکر |
700 گرم
|
برای دیدن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید
فروشگاه اینترنتی 12کالا
درباره این سایت