محل تبلیغات شما

طرز تهیه ژله ی بریلو

روکش ژله ای کیک. ژله بریلو، از ژله های مناسب برای کاور کیک و شیرینی و دسر می باشد که با 3 روش پخت آن آشنا می شوید.

شاید خیلی از شماها از خودتان پرسیده باشید مایع ژله ای شکلی که روی کیک می ریزند و از آن برای تزیین استفاده می کنند چیست؟ این نوعی ژله به نام ژله ی بریلو است که می توانید در رنگ های متفاوت کیک خود را با آن تزیین کنید. در ادامه با 3 روش تهیه ی آن آشنا می شوید.

 

این ژله را می توانید در غلظت های کم و یا زیاد تهیه کنید. اگر می خواهید کیک را به صورت کامل کاور کنید، بهتر است که غلظت آن را کمتر کنید. و برای طراحی روی کیک و شیرینی بهتر است غلظت آن بیشتر باشد.

 

طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار:

مواد لازم برای تهیه بریلو با پودر آگارآگار :

پودر آگارآگار  3 قاشق غذاخوری
 شکر

 700 گرم

 

 

 

برای دیدن ادامه مطلب اینجا کلیک کنید 

 

 


فروشگاه اینترنتی 12کالا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها